


Zrębki do wędzenia i grilowania 70% olcha 30% buk
Cena regularna:
8,00 zł
Cena regularna:
6,50 zł
towar niedostępny

Opis
Zrębki wędzarnicze olchowo-bukowe, dedykowane do użycia w procesie wędzenia oraz grillowania wieprzowiny. Dzięki tym zrębkom potrawy z tego rodzaju mięsa zyskają odpowiedni, pożądany aromat i smak, a także atrakcyjny złocistobrązowy kolor.
- W 100% naturalne drewno z olchy i buku, z terenów ekologicznie czystych. Zrębki są wolne od związków impregnujących i konserwujących, nie zawierają frakcji pylących.
- Pozwalają uzyskać profesjonalne efekty w procesie wędzenia i grillowania.
- Zapewniają doskonały aromat, smak i wygląd przyrządzanego mięsa wieprzowego - szynek, steków, karkówki, żeberek itp.
- Charakteryzują się optymalną zawartością wody - poniżej 11%.
- Bezpieczne, czyste, starannie przygotowane - wysokiej jakości produkt, który spełni oczekiwania najbardziej wymagających miłośników wędzonek i dań z grilla.
Klasa 8 (frakcja średnia) - dzięki swojemu rozmiarowi (6-8 mm) zrębki nadają się zarówno do wędzarni dużych, jak i małych.
Ilość zrębków w opakowaniu (450 g) wystarczy na kilka godzin dymienia (w zależności od używanego sprzętu) – bez obaw, że zabraknie ich podczas przygotowywania Twoich ulubionych dań.
Naturalne, wysokiej jakości zrębki, będące połączeniem drzewa olchowego i bukowego w odpowiednio dobranych proporcjach, idealne do wędzenia i grillowania porcji wieprzowiny. Dzięki odpowiedniemu dawkowaniu i wyżarzaniu zrębków, proces przygotowania potraw będzie prowadzony profesjonalnie, a gotowe dania zyskają odpowiedni aromat, smak i wygląd. Zalety tych zrębków doceni każdy miłośnik pysznych wędzonek i dań z grilla – mogą być stosowane zarówno w małych, jak i dużych wędzarniach, także w zestawie z generatorem dymu. Optymalna zawartość wody zapewnia łatwe rozpalanie zrębków i skuteczne wytwarzanie dymu wędzarniczego.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.