Znajdz po producencie
Zaloguj się
Submit
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Termometr do pieczenia mięs 0-120C

product_586_image_773.jpg
  • promocja
Dostępność: średnia ilość
Cena brutto: 9,50 zł

Cena regularna: 18,60 zł

9.50
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 9,50 zł
Cena netto: 7,72 zł

Cena regularna: 15,12 zł

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 7,72 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 3.6
Producent: -
Kod produktu: 1538

Opis

Termometr do pieczenia mięs.

 

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.

Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Dane techniczne:

- zakres temperatur: od 0°C do 120°C

- dokładność pomiaru: +/-2°C

- długość szpikulca ok 12 cm

UWAGA:

Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.

Waga: 0,054 kg

 

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl