Termometr do pieczenia mięs 0-120C
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Termometr do pieczenia mięs.
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C
- długość szpikulca ok 12 cm
UWAGA:
Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.
Waga: 0,054 kg
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.