Euro-win

Producenci

Cenniki do pobrania

Płatności internetowe

Płatności internetowe

Enzym scukrzający 50 ml

enzymy gorzelniane
5
PLN
Enzym scukrzający 50 ml
out_of_stock
Dostępność:
obecnie niedostępny
Cena: 5,00 zł
Cena netto: 4,07 zł
szt.
Ocena:
(Ilość ocen: 30)
Kod produktu:

0526

Producent:
-

Enzym  scukrzający     

 

Po wystudzeniu zacieru do 60 °C dodajemy kwasek cytrynowy, aby zakwasić zacier. 

Zacier musi mieć 3-5 pH.   Sprawdzamy paskiem pH.

Dajemy rozpuszczony w wodzie enzym scukrzający w ilości 1ml enzymu na 2 kg śruty lub mąki.

Bardzo dokładnie mieszamy.  

Jedna butelka o pojemności 50ml wystarcza na 100kg śruty lub mąki.   Zależnie od dostawy szklana lub plastikowa.

 

Optymalne pH  i zakres pracy enzymu  pH 3-5,5  

Optymalna temperatura 55-60°C

Opinie o produkcie (0)

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

Promocje

Paczkomaty InPost

Paczkomaty InPost

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.