Euro-win

Producenci

Cenniki do pobrania

Płatności internetowe

Płatności internetowe

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - książka.

Literatura
22
PLN
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - książka.
in_stock
Dostępność:
dostępny
Cena: 22,00 zł
Cena netto: 20,95 zł
szt.
Ocena:
(Ilość ocen: 0)
Kod produktu:

ksi_wed_mie_kieł

Producent:
-

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

 

Egon Binder

 

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.

 

Wytwarzanie dymu: wędzenie zimne, ciepłe i gorące; środki wytwarzania dymu; jak działa dym.

Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb; wędzarnie do samodzielnego wykonania; szafy i komory wędzarnicze; jak unikać błędów w czasie wędzenia.

Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania; wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny; kiełbasa surowa, parzona i gotowana; jaki dym do jakiej kiełbasy; przepisy.

Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie; metody wędzenia; gatunki ryb polecane do wędzenia; przechowywanie i zamrażanie; przepisy.

 

Dane o książce:
- liczba stron: 120
- okładka: kartonowa
- wydawnictwo: Multico
- wymiary: 130 x 190 mm

Opinie o produkcie (0)

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

Paczkomaty InPost

Paczkomaty InPost

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.