Cena
- 2,70 zł - 100,00 zł (35)
-
od
do
Domowy wyrób wędlin cieszy się coraz większym zainteresowaniem. Powodów jest kilka podstawowe to cena, jak i fakt że domowe wędliny są o wiele smaczniejsze od tych sprzedawanych w sklepach.
Zrębki do wędzenia i grilowania buk
Zrębki bukowo
Zrębki wędzarnicze - idealne do wędzenia i grillowania.
Dostępność: średnia ilość
Zrębki do wędzenia i grilowania 70% olcha 30% buk
Zrębki bukowo – olchowe
Zrębki wędzarnicze - idealne do wędzenia i grillowania.
Dostępność: średnia ilość
Zrębki do wędzenia i grilowania - śliwka 450 g
Zrębki do wędzenia i grilowania 100% śliwa
Dzięki nim Twoje potrawy zyskają niepowtarzalny smak, aromat a także złocistobrązowy kolor.
Dostępność: średnia ilość
Zrębki do wędzenia i grilowania - jabłoń 450 g
Zrębki do wędzenia i grilowania 100% jabłoń
Dzięki nim Twoje potrawy zyskają niepowtarzalny smak, aromat a także złocistobrązowy kolor.
Doskonałe do wędzenia ryb, drobiu oraz mięs czerwonych.
Dostępność: średnia ilość
Zrębki do wędzenia i grilowania - grusza 450 g
Zrębki do wędzenia i grilowania 100% grusza
Dzięki nim Twoje potrawy zyskają niepowtarzalny smak, aromat a także złocistobrązowy kolor.
Doskonałe do wędzenia ryb, drobiu oraz mięs czerwonych.
Dostępność: brak towaru
Zrębki do wędzenia i grilowania - czereśnia 450 g
Zrębki do wędzenia i grilowania 100% czereśnia.
Dzięki nim Twoje potrawy zyskają niepowtarzalny smak, aromat a także złocistobrązowy kolor.
Doskonałe do wędzenia ryb, drobiu oraz mięs czerwonych.
Dostępność: średnia ilość
Zaciskarka wędliniarska
ZACISKARKA WĘDLINIARSKA ZACISKACZ+ 60 KLIPSÓW
Zaciskarka wędliniarska służy do zaciskania specjalistycznych klipsów na jelitach, osłonkach oraz siatkach wędliniarskich.
Dostępność: średnia ilość
Woreczki foliowe do szynkowara 3 kg - 20szt
Woreczki foliowe do szynkowara 3 kg - 20szt
Zastosowanie woreczków ułatwia wkładanie mięsa do pojemnika jak również wyjmowanie gotowego już wyrobu mięsnego
Dostępność: średnia ilość
Woreczki foliowe do szynkowara 1,5 kg - 20szt
Woreczki foliowe do szynkowara - 20szt
Zastosowanie woreczków ułatwia wkładanie mięsa do pojemnika jak również wyjmowanie gotowego już wyrobu mięsnego
Dostępność: duża ilość
Wina , likiery soki owocowe własnego wyrobu - książka.
Wina , likiery soki owocowe własnego wyrobu - książka
Urodzaj owoców. Wspaniałe zbiory z własnego ogrodu lub zakupy na targu.
Co zrobić by zachować na dłużej smak owoców, zapach lata? Poznaj wypróbowane, pewne i proste sposoby na domowy sok, wino lub likier.
Dostępność: brak towaru
Wędliny, wędzonki, szynki, kiełbasy - książka.
Wędliny – wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu.
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Dostępność: na wyczerpaniu
Termometr do pieczenia mięs 0-120C
Termometr do pieczenia mięs.
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Dostępność: średnia ilość
Szynkowar 1,5 kg
Szynowar nierdzewny - 1,5 kg
Szynkowar przeznaczony do wyrobu pysznych parzonych wędlin domowym sposobem.
Pozwala na przygotowanie do 1,5 kg wyrobu mięsnego jednorazowo.
Dostępność: średnia ilość
Solomierz 0-300
Solomierz 0-300
Solomierz jest to areometr służący do pomiaru stężenia roztworów wodnych soli NaCl (soli kuchennej).
Dostępność: na wyczerpaniu
Siatka wędlniarska 22cm/4mb
Siatka wędliniarska do pieczenia, wędzenia, peklowania
Siatka nadaje się do ręcznego nadziewania mięsa o przekroju do 22cm i wadze do 2,5kg.
Długość 4mb.
Dostępność: średnia ilość
Siatka wędlniarska 15cm/5mb
Siatka wędliniarska do pieczenia, wędzenia, peklowania
Siatka nadaje się do ręcznego nadziewania mięsa o przekroju do 15-16 cm i wadze do 1,5kg.
Długość 5 mb.
Dostępność: średnia ilość
Siatka wędlniarska 12,5 cm/5mb
Siatka wędliniarska do pieczenia, wędzenia, peklowania
Siatka nadaje się do ręcznego nadziewania mięsa o przekroju do 12,5 cm i wadze do 1,5 kg.
Długość 5 mb.
Dostępność: średnia ilość
Saletra potasowa 20g
Saletra potasowa - do peklowania wieprzowiny, wołowiny i cielęciny - 20g
Dostępność: średnia ilość