Jelita naturalne Wieprzowe – 28/30mm – 15m
Opis
Jelita naturalne Wieprzowe – 28/30 mm – 15 m
Jelita naturalne wieprzowe w kalibracji 28/30 mm. Kaliber jelit dobiera się w zależności od gatunku i rodzaju kiełbasy. Konserwowane solą.
Jelita idealnie nadają się dla kiełbasy polskiej. To właśnie z nich przyrządzane są kiełbasy: "Śląska", surowa polska, "Rzeszowska" czy też kiełbaska 'Grilli' z Finlandii, 'Bratwurst' z Niemiec, 'Boudin blanc' i 'Saucisse Montbeliard' z Francji, 'Boerewors' z Północnej Afryki, kiełbasa BBQ, włoska czy Kishka.
Przechowywanie:
Przed otwarciem - przechowywać można w temperaturze otoczenia, w suchym, nienasłonecznionym miejscu.
Po otwarciu - zaleca temperatura przechowywania 0 - 14 C.
Sposób użycia:
Jelita przed użyciem należy moczyć ok. 20 min. w wodzie o temperaturze ok 30 C.
Waga: 0,190 kg
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.